Cercaire de musèus e localitats

Museu d’Història de Cambrils

Torre de l’Ermita

La Torre de l’Ermita es troba dins del recinte del santuari de la Mare de Déu del Camí que dóna nom a la torre.

La Torre de l’Ermita es troba dins del recinte del santuari de la Mare de Déu del Camí que dóna nom a la torre.

Torre de defensa d’origen medieval que es pot visitar fins al seu coronament, després de pujar més de vuitanta escales, i que ofereix una excel·lent vista panoràmica de Cambrils.

L’edifici, catalogat Bé Cultural d’Interès Nacional, presenta en el seu interior l’exposició permanent, "Un lloc anomenat Cambrils", que aplega documentació i fotografies, testimonis de la importància de la vila de Cambrils en època medieval. El visitant descobreix com la seva ubicació al costat del mar, del santuari de la Mare de Déu del Camí, del Camí Reial i dels camins que conduïen a l’interior, va empènyer a la Corona d’Aragó a donar l’estatut de Vila Reial a Cambrils. A més es poden contemplar alguns objectes, com per exemple els escuts en pedra més antics que es coneixen de Cambrils. També es realitzen exposicions temporals a la planta baixa de la torre organitzades pel Centre d’Estudis Cambrilencs gràcies als nombrosos fons que conserva.

Una de les curiositats de la torre és la seva funció de convent i de torre de telegrafia òptica, que desenvolupà durant el segle XIX.

AUDIOGUIA

Escolta l'audioguia d'aquest museu

Tots els àudios disponibles

MAPA

INFORMACION

ADREÇA
TARIFES
TELEFÒN
WEB
http://www.cambrils.cat/museu
ORARIS
ADREÇA ELECTRONICA
museu@cambrils.cat
scroll to top icon