Cercaire de musèus e localitats

Musèu Comarcau de Cervera

I am 93

Vista de l’espai expositiu 93 Marc Màrquez amb un recorregut per les motos i trofeus del pilot. Fotografia de Jordi Prat. MCC.

Vista de l’espai expositiu 93 Marc Màrquez amb un recorregut per les motos i trofeus del pilot. Fotografia de Jordi Prat. MCC.

Espai expositiu dedicat al pilot cerverí Marc Márquez, actual campió del món de Moto GP. L’exposició s’ha distribuït en tres espais diferenciats: un primer àmbit on es presenta el perfil més personal del Marc; continua l’espai circuit, on el visitant anirà coneixent des dels inicis i el debut al món de la velocitat, el seu pas per 125 i l’evolució cap a Moto2, amb la primera posició aconseguida el 2012. El darrer espai del circuit es dedica al seu salt a MotoGP, amb els increïbles resultats aconseguits fins el moment. La presentació espectacular de la moto Honda amb què va aixecar el títol de campió del món l’any 2013 centra aquest darrer àmbit, on també hi ha els trofeus guanyats en totes les categories i els títols de campió.

Tot aquest discurs ha sigut traçat a partir d’un disseny molt potent que combina una gran quantitat d’imatges i documents de premsa, recursos gràfics vinculats amb la velocitat i el motor i, evidentment, amb l’exposició d’una gran quantitat d’objectes originals.

scroll to top icon