Cercaire de musèus e localitats

Can Riera

L’Hospitalet del segle XX

Centre d’interpretació i documentació especialitzat en memòria democràtica de l’Hospitalet.

Centre d’interpretació i documentació especialitzat en memòria democràtica de l’Hospitalet.

La Masia de Can Riera posa a l’abast dels centres docents i de la ciutadania en general documentació, serveis i recursos relacionats amb la lluita antifranquista a l’Hospitalet.

Inclou l’exposició permanent «L’Hospitalet, segle XX», un centre de documentació i un seguit d’espais polivalents de consulta, tallers i activitats, amb una sala d’ordinadors i una altra d’activitats.

L’exposició permanent inclou documents de l’arxiu i objectes del museu, i els ordinadors mostren una àmplia selecció de documents digitalitzats de l’arxiu: cartes, informes, actes municipals, entrevistes enregistrades, fotografies, hemeroteca, etc.

Aquest nou equipament ofereix tallers, rutes i altres serveis i activitats als centres docents, a més d’altres activitats per al públic en general, en el marc del Programa de Memòria Democràtica de la Secció de Patrimoni Cultural i a partir dels fons del Museu i de l’Arxiu municipals.

OBJÈCTES

<p>Cartilla de cupons de racionament, Comisaria General de Abastecimientos y Transportes, primer semestre del 1952.&nbsp;Can Riera. Museu de l&#39;Hospitalet.</p>

<p>&nbsp;</p>
Cupons de racionament del 1952
Cupons de racionament del 1952
<p><em>Pim, pam, pum</em>, Albert R&agrave;fols-Casamada, 1966, gravat. Col&middot;lecci&oacute; d&rsquo;Estampa Popular.&nbsp;Can Riera. Museu de l&#39;Hospitalet.</p>

<p>&nbsp;</p>
Gravat d’Estampa Popular
Gravat d’Estampa Popular
scroll to top icon