Imatge de Museu Terra Imatge de Museu Terra

El Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural) és un dels museus més importants del país i ha esdevingut un centre cultural de referència per a tots els públics.

Ubicat a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), el Museu Terra et connecta amb el món rural com a prisma des d’on imaginar futurs més sostenibles.

Un equipament amb més de 5.500 metres quadrats de la Fundació Carulla que convida a la reflexió  a través de l’exposició permanent, d’un jardí etnobotànic amb més de 200 plantes, d’exposicions temporals, esdeveniments culturals, propostes educatives i activitats familiars. Visitar-lo et farà reflexionar sobre la gestió de l’aigua, la sobirania alimentària, les energies alternatives, les cures o la crisi climàtica. 

Descobreix el Museu Terra a l’Espluga de Francolí per contagiar-te dels costums, les visions i les maneres de fer del present i el passat del món rural. Una experiència que t’aportarà eines per cuidar la terra que ens alimenta i ens sosté.

El Museu es troba a poc més d’una hora de Barcelona, a mitja hora de les platges de la Costa Daurada i a uns trenta minuts de les estacions de tren d’alta velocitat de Lleida i Tarragona. Està envoltat d’atractius naturals i culturals com el Monestir de Poblet, les coves prehistòriques de l’Espluga de Francolí, la vila medieval de Montblanc o cellers on degustar els millors vins de la zona. Per aquest motiu, el Museu Terra és el pla ideal per connectar amb el coneixement acumulat durant segles de convivència amb la terra. 

Agafa aire i visita el Museu Terra. Una escapada al món rural que t'ajudarà a encarar els reptes de futur i a construir una vida més sostenible!


Última actualització: 10/04/2024

Anar a dalt
Audioguia Audioguia
Signoguia Signoguia