Cercador de museus i localitats

Museu de les Terres de l'Ebre

Centre d'Interpretació de les Barraques del Delta

Aquest centre reflecteix l’arquitectura tradicional i les condicions de vida al Delta.

Aquest centre reflecteix l’arquitectura tradicional i les condicions de vida al Delta.

El centre està dedicat a la història de les barraques. Permet fer un recorregut històric i cultural per aquesta arquitectura popular, singular i mil·lenària, que ha esdevingut un dels símbols d’aquest territori.

Aquestes construccions, bastides amb els materials que es trobaven a la zona, van ser durant segles l’habitatge dels pobladors de la plana deltaica. A través de maquetes, objectes originals, fotografies i audiovisuals, es dóna a conèixer aquest valuós patrimoni arquitectònic.

En una sala annexa de caràcter polivalent, es mostra una col·lecció d’aus del Delta i es projecta un audiovisual sobre les característiques i tècniques constructives de les barraques. A la part posterior de l’edifici, s’ha construït una reproducció d’una barraca a escala real, que permet il·lustrar com es vivia en aquests edificis.

ÀMBITS

<p>Aquestes barraques s&oacute;n una construcci&oacute; popular, mil&middot;len&agrave;ria i singular que constitueixen un dels s&iacute;mbols del delta de l&rsquo;Ebre.</p>
Una exposició al voltant de les barraques del Delta
Una exposició al voltant de les barraques del Delta

OBJECTES

<p>Aquesta agulla &eacute;s un estri exclusiu dels barraquers. Centre d&#39;Interpretaci&oacute; de les Barraques del Delta. Museu de les Terres de l&#39;Ebre</p>

<p>&nbsp;</p>
L’agulla barraquera
L’agulla barraquera

MAPA

INFORMACIÓ

ADREÇA
TELÈFON
HORARIS
EMAIL
set@museuterresebre.cat
scroll to top icon