Cercador de museus i localitats

Museu d’Història de Cambrils

Museu Agrícola de Cambrils

El Museu Agrícola es troba dins de l’antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, obra de Bernardí Martorell.

El Museu Agrícola es troba dins de l’antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, obra de Bernardí Martorell.

L'antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils esdevé una clara aposta de la cooperativa per combinar cultura i desenvolupament econòmic. A més de l’edifici, construït al 1920 per Bernardí Martorell i que presenta arcs de cadena fets de maons provinents de les bòbiles locals, també podreu veure l’exposició permanent “L’elaboració de l’oli i del vi”. L’edifici és catalogat Bé Cultural d’Interès Local.

La nau principal de l’antic celler cooperatiu de Cambrils està dedicada a mostrar, en el seu context, el procés d’elaboració del vi i de l’oli, a partir de les instal·lacions i de la maquinària original, tant en el procés artesanal com en l’industrial. El visitant pot seguir pas a pas els successius estadis de l’elaboració de l’oli i del vi, des de l’arribada de la matèria primera fins a l’extracció final del producte. Al llarg del recorregut s’hi mostren els cups, una gran varietat de premses, molins, tines, botes i bocois per a l’emmagatzematge i transport, així com altres estris i maquinària que intervenen al llarg del procés productiu de l’oli i del vi.

Al sortir, no us oblideu de passar per l’Agrobotiga a comprar el premiat oli d’oliva cambrilenc extra verge DOP Siurana.

AUDIOGUIA

05. Museu Agrícola de Cambrils

Escolta l'audioguia d'aquest museu

Tots els àudios disponibles

MAPA

INFORMACIÓ

ADREÇA
TARIFES
TELÈFON
WEB
http://www.cambrils.cat/museu
HORARIS
EMAIL
museu@cambrils.cat
scroll to top icon