Cercador de museus i localitats

Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

Contemporaneïtat. Art Contemporani

Silenci diari (detall), Ester Ferrando.

Silenci diari (detall), Ester Ferrando.

Als anys vuitanta la democratització del sistema polític, que va facilitar el desenvolupament artístic intern i les relacions internacionals, així com la intensa comercialització del fenomen artístic, van propiciar un fort creixement de les arts plàstiques. Tot i això, a la darrera dècada del segle  XX  l’entusiasme va decaure, però no així el treball i la qualitat dels artistes.

La Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona
Amb la Medalla Julio Antonio d’escultura i la Medalla Tapiró de pintura, la Diputació de Tarragona va instaurar, l’any 1944, uns premis per al foment de la creació artística.
Aquest guardó va tenir caràcter anual en els seus inicis, però amb el pas del temps ha esdevingut la Biennal d’Art tal i com la coneixem avui dia.
 

OBJECTES

<p><strong><span style="font-weight: 400;">La capella, amb la instal&middot;laci&oacute; </span><em><span style="font-weight: 400;">Aqua et tempus</span></em><span style="font-weight: 400;">, de Tom Carr</span></strong>.</p>
Aqua et tempus, Tom Carr
Aqua et tempus, Tom Carr
<p>Hermana I, Barbara Stammel, 1998.</p>
Hermana I, Barbara Stammel
Hermana I, Barbara Stammel
<p><strong><span style="font-weight: 400;">M&ograve;dul interactiu dedicat a l&rsquo;obra </span><em><span style="font-weight: 400;">Homenatge a Sarajevo</span></em><span style="font-weight: 400;">, de l&rsquo;artista Jaume Sol&eacute;</span></strong>.&am
Mòdul interactiu Homenatge a S
Mòdul interactiu Homenatge a Sarajevo
<p>Silenci diari, Ester Ferrando, 2004.</p>
Silenci diari, Ester Ferrando
Silenci diari, Ester Ferrando
scroll to top icon