Cercador de museus i localitats

Masia de Can Miravitges

La vida a pagès

Cuina de la masia de Can Miravitges. Fotografia d'Antonio Guillén, Museu de Badalona.

Cuina de la masia de Can Miravitges. Fotografia d'Antonio Guillén, Museu de Badalona.

Les sales nobles conviuen a la masia de Can Miravitges amb les més modestes, destinades a les tasques quotidianes de la casa, com ara la cuina, el safareig i la fresquera. A la cuina destaquen les rajoles policromes valencianes del segle XVIII, que també es poden veure en un armari de la sala del rentamans i sota els balcons. Una de les sortides d’aquesta estança dóna a l’eixida, on hi ha un armari fresquera; situat a l’ombra i en un lloc molt fresc, permetia conservar els aliments durant molt temps.

La masia tenia també el seu propi sistema per proveir-se de mel.

Des del safareig (innovació del segle XVIII), es canalitzava l’aigua fins a una bassa i des d’allà a les terres de regadiu.

scroll to top icon