Amutar n taẓẓut x rmetḥef d timḍinin

Museu de la Mediterrània

Territori i natura

Vivim en un territori obert al mar en contacte amb pobles de la Mediterrània.

Vivim en un territori obert al mar en contacte amb pobles de la Mediterrània.

I, a través del mar, ens endinsem en el segon àmbit del Museu de la Mediterrània, aquell on descobrim la natura del territori amb una mirada extensa cap a la Mediterrània. En aquest indret podem veure els diferents paisatges existents al territori del Montgrí i del Baix Ter: les illes Medes, la plana, el riu, el massís del Montgrí, els aiguamolls. S’entenen com a elements que pertanyen al paisatge cultural mediterrani.

Una gran imatge a terra ens descobreix, a vista d’ocell, des dels indrets més agrestes de la costa fins als llocs més recòndits de la plana. Un espai per descobrir els valors naturals més importants del nostre territori, aquells que van fer que es constituís el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. En aquest espai expositiu ens acompanyaran els son del mar, del vent i de la pluja, les olors de la muntanya i els cants dels ocells. Hi podrem descobrir com afecten els temporals a la costa, quines són la flora i la fauna característiques de la zona, com és el riu Ter al seu tram final, com s’han creat les excepcionals dunes continentals del Montgrí, etc. Recorrerem un territori natural excepcional.

ṚEHWAYEJ

Compartim un paisatge mediterrani
Compartim un paisatge mediterr
Compartim un paisatge mediterrani
<p>Reclam d&rsquo;ocell. Bufa l&rsquo;instrument i imitar&agrave;s el so del rossinyol.&nbsp;Museu de la Mediterr&agrave;nia.</p>
El rossinyol. Reclam d’ocell
El rossinyol. Reclam d’ocell
<p>Muntanya foradada.&nbsp;Museu de la Mediterr&agrave;nia.</p>
Muntanya foradada
Muntanya foradada
scroll to top icon