Amutar n taẓẓut x rmetḥef d timḍinin

Centre d'Interpretació de la Serra de Godall

Ampolla de xampany Montecaro

Una de les darreres ampolles del xampany Montecaroproduïdes a Godall. Centre d'Interpretació de la Serra de Godall. Museu de les Terres de l'Ebre.

Una de les darreres ampolles del xampany Montecaroproduïdes a Godall. Centre d'Interpretació de la Serra de Godall. Museu de les Terres de l'Ebre.

A la dècada del 1950, una part dels camps d’oliveres dels municipis de Godall, Ulldecona i la Galera foren convertits en plantacions de vinya, aprofitant les característiques de les terres baixes de la serra. La producció d’aquests camps es destinava a l’elaboració de vi. L’empresari local C. Huerta, antic fabricant de sabó, va reconvertir, l’any 1953, la seva indústria en una cava que va estar en funcionament fins al 1980, aproximadament. Hi produïa dues marques de xampany, Montecaro i Pilatos, aquest darrer de més qualitat.

scroll to top icon